fbpx Японска методология повишава до 100% ефективността на българския бизнес | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Японска методология повишава до 100% ефективността на българския бизнес

Йоши Кобаяши, син на създателя на японската методология 20 Keys®, представи днес София системата за Lean трансформация, която лесно и ефективно може да преобрази компаниите и да ги направи по-успешни и ориентирани изцяло към клиента. Лектори на събитието бяха още Орлин Дочев, Управляващ партньор и Тошко Петков, Партньор „Бизнес консултиране“ в Некст Консулт OOД, които разказаха за факторите, които влияят за постигането на успех и какво е Lean. Семинарът приключи с открита дискусия, на която представителите на бизнеса имаха възможност да зададат своите въпроси към лекторите. „Фактът, че толкова много мениджъри на високо ниво дойдоха днeс, за да научат повече за Lean и 20 Keys® означава само, че бизнесът в България има нужда от този подход и той може да помогне на компаниите да са конкурентноспособни не само тук, но и на глобалния пазар.“ – сподели Орлин Дочев.

Събитието бе част от активностите, съпътстващи обявяването на Некст Консулт за изключителен представител на методологията 20 Keys® в България. Йоши Кобаяши сподели, че изборът на Некст Консулт за представителство на методологията 20 Ключа се дължи на техния висок професионализъм и непрекъснат стремеж да предлагат на своите клиенти най-авангардните и ефективни методи за бизнес управление. Екипът на компанията премина успешно нужните обучения и сертификация, които му дават право да прилага методологията на българския пазар.