fbpx Международна бюти конференция събра експертите в бранша | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Международна бюти конференция събра експертите в бранша

Над 250 специалисти от бюти индустрията се събраха в Гранд Хотел Милениум София на 21 и 22 февруари за второто издание на Международна бюти конференция 2023. Двудневното събитие беше изпълнено с лекции със световно известни експерти от сферата на здравето и красотата, безплатно бюти изложение с демонстрации на живо, нетуъркинг коктейл и томболи с подаръци, осигурени от изложителите.

Над 30 партньора подкрепиха конференцията, като представиха различни иновации, апаратура, техники и продукти, помагащи в грижата за здравето и красотата. Над 20 от тях можеше да бъдат видени в експо зоната.

Сред световните имена, които се качиха на сцената бяха Антъни Уитакър и д-р Шарбел Аби Шахин.

Д-р Шарбел Аби Шахин проведе специализирано обучение за еднодобиогения, холистични подходи, връзка между нервна система и хормонални оси, периодите, през които човек преминава в живота си и как това се отразява върху неговата кожа. Той даде и полезни съвети за лечение на кожни проблеми с етерични масла и билкови екстракти.

Като мотиватор със световна слава, базираща се на повече от 30 години опит, Антъни Уитакър сподели различни маркетингови похвати, с които всеки предприемач може да направи своя бизнес още по-успешен.

“За мен е чест да бъда лектор на Международна бюти конференция 2023! Благодарен съм на организаторите, че съм техен гост-лектор за втора поредна година! Организацията отново е перфектна и на много високо ниво!” сподели Антъни Уитакър и добави: “Радвам се, че имах възможност да водя моя обучителен модул, свързан с маркетинг, пред аудитория, която желае да получи нови ценни знания.”

Конференцията е организирана от АМК - Асоциация на медицинските козметици в България в партньорство с Алтърнатив Адвъртайзинг.