fbpx Номинирайте вашето Дърво с корен | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Номинирайте вашето Дърво с корен

Имате ли любимо дърво? Остава още месец, в който може да разкажете за него и да го номинирате за конкурса „Дърво с корен 2011”. Предложенията за конкурса ще се събират до 31 август 2011 г. Участвайте и вашето дърво може да спечели специализира грижа за опазването и съхранението му, а също така – да получи международна известност, като представи България в конкурса Европейско дърво на годината.
За малките почитатели на природата има специална категория – „Млад природолюбител”, в която могат да се включат деца от 6 до 14 годишна възраст, като да разкажат за дърветата, които са ги впечатлили и са запомнили. Детето, номинирало най-интересното дърво ще спечели рафтинг приключение от „Адвенчър нет” и абонамент за списание NG Kids България.
Още една допълнителна категория – „Дърво с бъдеще” ще отличи онези любители на природата, които не само й се наслаждават, но и подпомагат нейното опазване с активни действия, като засаждане на дръвчета. Всеки, който е посадил дърво в близките 5 години и се грижи за него може да се включи и да спечели ваучер за градински инструменти и аксесоари, които да му помогнат и в бъдеще да продължи да сади и отглежда дръвчета.
Ако вече сте номинирали вашето дърво в миналогодишното издание на конкурса, но то не е спечелило, можете да опитате отново тази година.

Повече за конкурса може да научите на www.bepf-bg.org/page/Дърво-с-корен-2011/79.html