fbpx Единственото изложение за НR услуги и продукти у нас ще се състои на 9 февруари виртуално | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Единственото изложение за НR услуги и продукти у нас ще се състои на 9 февруари виртуално

Тази година, само ден след 20-ия рожден ден на JobTiger, стартирала от първия сайт за обяви за работа у нас, ще се проведе и десетото юбилейно издание на един от емблематичните й форуми – НR Industry. Звездният ден на НR бранша за първи път в историята си ще се случи изцяло виртуално – на 9 февруари от 10 до 16 ч. на платформата на Brazen Technologies, призната за номер едно в света за кариерни и HR изложения.

„Трябваше да е нещо като Пловдивския технически панаир, но за HR, и в София“ – спомня си Светлозар Петров, управител на JobTiger, как се родила идеята за създаване на специализирано изложение за НR у нас.

Тазгодишното виртуално издание запазва концепцията на форума – в рамките само на ден да бъдат представени най-добрите услуги и продукти с HR насоченост, както и да бъдат очертани тенденциите и работещите решения, важни за специалистите от бранша, в серия от лекции и презентации.

За няколко часа всеки посетител, само срещу безплатна предварителна регистрация, ще  може да проведе срещи с водещите доставчици на специализирани услуги и продукти и да разучи кои са най-добрите предложения за подбор на персонал, HR софтуер, пейрол, тиймбилдинги, обучения и симулации, трудова медицина, допълнителни придобивки и др. С виртуалния си формат тазгодишното изложение ще направи за включилите се в него и още нещо, немислимо досега –  докато са „на опашка“ пред щанд на желана от тях фирма (а защо не и на две опашки...) и чакат за среща,  могат да следят в реално време лекциите и презентациите от семинарната програма, без да губят реда си за разговор. При това, посетителите на НR Industry 2021 могат виртуално да бъдат в която част от изложението пожелаят, докато реално са си на дивана у дома или на бюрото в офиса.

Иначе казано, след десет години на „белия свят“, изложението остава все така вярно на заложената у него идея да е най-подходящата платформа за промотиране на нови продукти, услуги и инициативи. Място да се покажеш и да бъдеш видян. Начин да заявиш, че си някой в бранша. Да покажеш тенденциите в твоята област за настоящата година“, както сподели самият Светлозар Петров неотдавна в поредицата от истории за промените и иновациите, с които JobTiger се вплете неразривно в създаването и развитието на пазара на труда у нас.