fbpx Започва регистрацията за конкурса „Дигитални новатори в образованието“ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Започва регистрацията за конкурса „Дигитални новатори в образованието“

Започва регистрацията за участие в конкурса за учители „Дигитални новатори в образованието“ за 2022 г., организиран от БАИТ за трета поредна година.

Целта на конкурса е да отличи и насърчи добрите практики в използването на дигиталното съдържание и по-широкото навлизане на информационните технологии в образованието, подпомагащи учебния процес във всички учебни дисциплини. Конкурсът търси учителите - дигитални новатори, преподаващи от 1-ви до 12-ти клас.

В конкурса могат да участват всички учители, включително помощник-учители, обучаващи ученици от 1-ви до 12-ти клас по всички учебни дисциплини, включени в учебните програми на МОН. Всеки учител може да кандидатства или да бъде номиниран* в една или повече категории. (*При номинациите също се изисква попълването на всички полета на формуляра за кандидатстване, както и доказателствен материал в подкрепа на кандидатурата.)

Регистрацията в конкурса става чрез подаване на Формуляр за кандидатстване, достъпен на сайта на БАИТ

Краен срок за регистрация: 27.05.2022 г. до 17:00 ч.