fbpx ЖП експерти от цяла Европа се събират в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

ЖП експерти от цяла Европа се събират в София

етикети

Oрганизираната от БАГТС международна конференция за железопътна инфраструктура и съоръжения Railway Projects среща български професионалисти с представители на бизнеса и научните среди от цяла Европа.
В конференцията са потвърдили участие редица признати експерти и професионалисти от бранша, като проф. Валтер Витке, изпълнителен директор на WBI – Worldwide Engineering, една от водещите компании в Германия, Маргарит Жипонов, управител, „Вектор Бул“ ООД, Алберто Рей – Sika Ltd., и представители на MC-Bauchemie, Herrenknecht, Euro Alliance Engineering, BASF и др.
В рамките на конференцията ще бъдат представени успешно реализирани и бъдещи наши и чуждестранни проекти, като „Тунелите от железопътен проект „Щутгарт 21“, „Изграждане на коридор № 8, Радомир–Гюешево“, „Високоскоростна отсечка Ебенсфелт–Ерфурт, Германия” и други.
Това е третата по ред конференция, организирана от Българската асоциация за геотехническо и тунелно строителство, и първата, посветена на жп инфраструктурата. Първите два форума БАГТС посвети на особеностите на геотехническото и тунелното строителство и на укрепването на свлачища и брегозащитата.