fbpx Пепи Димитрова | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

собственик на ПР агенция pr2

От понеделник ще трябва да работим у дома, в личния си офис или на пейка в задния двор на селската си къща. Ще живеем (не по своя воля) в условия на извънредно положение.
 ПР не е прякорът на Саманта от „Сексът и градът”. Още по-малко е безплатна реклама. ПР не е човек, нито модерен метод за постигане на вашите бизнес цели.
втора част
След изключителния успех на статията "Минута невнимание и цял живот те разнасят по вестниците" на нашия автор Пепи Димитрова (www.tbmagazine.net/video/minuta-nevnimanie-i-cyal-zhivot-te-raznasya
“Поканиха ни в залата за обучения, около 120 човека, близо 20% от всички служители в компанията. HR директорът излезе отпред и каза на микрофона „1,2,3, проба, уволнени сте”. И толкова”.
Търговски парк е понятие, което все по-често присъства в разговорите на инвеститори, наематели и консултанти по недвижими имоти в страната. Проекти от този тип са сравнително нови за страната ни, но набират популярност с редицата позитиви, които предлагат, както за наематели, така и за потребители.
Има ли балон на пазара на недвижими имоти, как ще се отрази глобалната финансова криза на страната ни, къде ще се появят новите молове и защо парцелите у нас са два пъти по-скъпи от тези в Румъния... Това са само малка част от въпросите, на които се опитаха да отговорят консултанти, инвеститори и предприемачи по време на Балканската конференция за недвижими имоти BalREC 2008. По-голяма част от участниците във форума изразиха оптимизъм за бъдещето на сектора, като не малка част от тях виждат в трудностите възможност за повишаване на качеството и професионализма.
В държава с над 800 минерални извора и силно динамичен пазар за недвижими имоти не е изненада, че все по-голяма част от предприемачите инвестират в СПА и уелнес комплекси. Често тези проекти включват жилищна и хотелска части с обща прилежаща зона за развлечения и отдих и привличат интереса на туристите, а в резултат на това и на купувачите.