fbpx Николета Лозанова е новият бранд амабасадор на козметичната компания Selena ES | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Начало

Търговската компания Selena ES и топ моделът, инфлуенсър и модна икона Николета Лозанова, започват ново партньорство. Николета Лозанова е новият бюти амбасадор на Selena ES и всички брандове, които компанията предлага.

“Перфектната симбиоза се получава тогава, когато двамата партньори се избират взаимно - точно както Selena ES- мен и аз - тях! Щастлива съм да обявя, че приех да бъда официален амбасадор на бранда! ... мотивацията ми е стремежът към повисоката класа!”- написа в социалните си мрежи моделът.

Вдъхновени от модата, красотата, изкуството и високото качество, Selena ES и Николета Лозанова са си партнирали в многобройни проекти през годините. За Selena ES, Николета е естествен избор за амбасадор, заради сходните виждания и амбиция към професионална и качествена работа.

Selena ES е един от лидерите в дистрибуцията на професионална козметика в България и Румъния, и ексклузивен представител на брандове като Balmain Hair, Montibello, Panasonic, BabylissPro, Pronails, Farmavita и други. Компанията е известна и с интересните си кампании и колаборации с многобройни известни лица и инфлуенсъри в страната. Партньорството с един от най-запомнящите се и изявени инфлунсъри в България, Николета Лозанова със сигурност обещава много интересни и креативни проекти в бъдеще.