fbpx Силвия Чапарова зад волана на Suzuki Across Plug-in Hybrid (тийзър) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Начало

В началото на януари 2022 ще излезе луксозното ни списание "Истинската скорост на жените", в което ще ви срещнем с дами от различни поколения и различни професии. Те отварят сърцата си и споделят откровено коя е тяхната житейска скорост и как днес жените отстояват своето "Аз".

Партньор в интревютата с дамите е автомобил, който подхожда на техния характер, стил на живот, професи. Всяка от тях застана в една брилянтна фотосесия с най-новите модели в България.

Сега повдигаме завесата и представяме Силвия Чапарова, която е Маркетинг мениджър на столичния Ринг Мол.

Ето какво споделя Силвия:

Мисля, че все повече жени в България знаят какво искат и как да го постигнат. Според мен те винаги са можели да управляват живота си, предвид, че управляват този и на поне още един до двама човека около себе си /в семейството си.

И в този ред на мисли, мисля, че жените започват все повече да си проправят път и да заемат длъжности, които до скоро са заемани само от мъже. Но смятам, че има и сфери, в които няма нужда да се стремим да изместим мъжа – нека оставим нещо и за тях :)

Живеем в модерни времена и мъжът вече знае, че трябва да уважава жената за постигнатото от нея и да й го признава.

Цялото интервю и фотосесия очаквайте в списанието през януари 2022 г.

Търсете в търговската мрежа

текст: Ина Георгиева, снимки: Светослав Ханджийски

Зад волана на...

В това интервю партньор на Силвия е новото Suzuki Across, което съчетава екологичната Plug-in Hybrid технология със свободата да стигнеш навсякъде с 4x4 задвижване. Благодарение на електрическата батерия само на ток могат да се изминат до 75 км, което е повече от достатъчно за делнично градско придвижване.

Зареждането на батерията става у дома в обикновения контакт или на обществена зарядна станция, каквато има на паркинга в мола, например. В зимните месеци Силвия може да натовари сноуборда, защото багажникът е щедър и да потегли към планината, като разчита на мощния 2,5-литровият бензинов двигател и системата E-Four, която осигурява стабилност върху хлъзгави повърхности и на четирите колела.