fbpx 1 000 000 лева инвестира Балкан Стар в нов специализиран център | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

1 000 000 лева инвестира Балкан Стар в нов специализиран център

1 000 000 лева инвестира Балкан Стар в нов специализиран център

Балкан Стар инвестира 1 000 000 лева в нов специализиран център за бояджийски и тенекеджийски услуги. Центърът е на обща площ от 2000 м² и е разположен в комплекса на компанията в кв. Хаджи Димитър в София. Специализираният сервиз практически ще удвои капацитета за извършване на съответните ремонтни дейности. Използваната до момента площ за тези услуги става двойно по-голяма, центърът ще разполага с повече работни места и нови високотехнологични съоръжения, което значително ще съкрати времето за извършване на ремонтите.
Откриването на специализирания сервизен център беше отбелязано със символично прерязване на лентата от Манфред Мулц, управител и председател на Борда на директорите на Балкан Стар и Колин фон Етингхаузен, регионален бизнес директор на Glasurit.
Бояджийното отделение използва най-висококачествените бои на водна основа, лакове, кит и всички спомагателни материали на немския производител Glasurit, подразделение на химическия концерн BASF.