fbpx 20 успешни години за „Еуратек“ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

20 успешни години за „Еуратек“

 Официалният вносител на Skoda за България „Еуратек“ отпразнува с бляскаво парти своя 20-годишен юбилей. През годините „Еуратек“ е продала на българския пазар над 30 000 нови автомобила от марката. За това време журналистите от Прес автоклуб България са отличили с приза „Автомобил на годината“ четири от моделите на завода „Шкода“ – Octavia, Roomster, Superb и Yeti.
По време на партито бе направена и официалната премиера на най-новия модел на марката Skoda Rapid. Специално за събитието от музея на „Шкода“ в Млада Болеслав пристигна лъскав черен „Рапид“ от 1934 г.
Управителят на „Еуратек“ Иван Тодоров използва повода, за да отличи с благодарствена грамота и юбилеен медал големия рали шампион Димитър Илиев, който за втора поредна година спечели шампионската титла на България с „Шкода Фабия Супер 2000“. „Еуратек“ е един от спонсорите на отбора на Димитър Илиев.
Официално бяха връчени и ключовете на Skoda Citigo на Мис България 2012 Габриела Василева. Тя бе избрана за Мис България 2012 на живо в ефира на TV7 и получи специален подарък – първия в България автомобил ŠKODA Citigo.
На събитието присъстваха много клиенти и партньори на компанията, както и специални гости от завода. Всеки гост получи подарък юбилейна монета „20 успешни години „Еуратек“.