fbpx Ferrari нажежи още повече лятната вечер в столицата | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Ferrari нажежи още повече лятната вечер в столицата

Водеща снимка
Да

Ferrari нажежи още повече лятната вечер в столицата

В горещата лятна вечер Ауто Италия отвори широко вратите на шоурима и официалния сервиз на  емблематичната и ексклузивна италианска марка Ferrari.

След като от края на март 2021 година компанията е официален сервиз и шоурум за сертифицирани автомобили (Pre-Owned), специални гости и почитатели на марката бяха поканени, за да споделят италианската емоция с класно вино от Катаржина и под звуците  на Астор Пиацола.

Общата площ с изградена сервизна част и шоурум, отделена за марката, възлиза над 500 кв. м. като инвестицията по стандарт се остойностява с 500 евро на кв. м. Ремонтът, започнат още през средата на 2020 година, продължава повече от първоначалното планирано време, поради създалата се COVID-19 ситуация и обявеното извънредно положение в България, но екипът на Ауто Италия успява бързо да планира наново всички ремонтни дейности и дилърството отваря врати по план на 31 март след успешно преминато одобрение от централата.

В Ауто Италия се предлагат сертифицирани употребявани автомобили Ferrari, но клиентите могат да направят и поръчка за чисто нов автомобил. Сервизната база разполага с капацитет на работа до три автомобила едновременно, включвайки две помещения с крикове и едно специално отделено за скоростни кутии и окачване.

Предаването на автомобила към сервизен консултант става в ексклузивна атмосфера чрез директно влизане с колата в сервиза. За клиентите е подготвено стилно помещение с италиански привкус и прозрачно стъкло с гледка към един от криковете.