fbpx Таксиметровият превозвач Yellow! получи 2000-ят си автомобил KIA | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Таксиметровият превозвач Yellow! получи 2000-ят си автомобил KIA

етикети

Една от най-старите таксиметрови компании в София – Yellow! Получи ключовете от 2000-я автомобил Kia, предоставени от официалния втосител. Партньорството между Киа България и Йелоу 333 АД датира от 2004 г., когато е регистриран първият автомобил Кia Rio.

Yellow! разширяват автопарка с автомобили Kia, между които Cerato, Magentis, Optima и Ceed. Киа България не само доставя автомобили на таксиметровата компания, но и предоставя на Yellow! лизингови услуги, резервни части и сервизна поддръжка.

Преди 3г. Yellow! се превърна в лидер на пазара на таксиметровите автомобили в София с 30% пазарен дял. Компанията разполага с най-модерния IT CRM център и се отличава с най-високото ниво на удовлетвореност на клиентите.

Освен иновативния подход Yellow! споделя отношението на Kia към опазване на околната среда и екологичност на предлаганите от марката автомобили. ‘Зелено’ бъдеще очаква компанията, която планира да разшири автопарка си с изцяло електрически автомобили – услуга, която до момента не е предлагана в България.