Американският предприемач Грант Кардон в България през февруари

Изключително успешният американски предприемач, бизнес експерт и специалист в сферата на продажбите, Грант Кардон, идва в България на 12-ти февруари в София, за да представи своето обучение – „Живот по 10“ (www.grantcardone.bg/10x-семинарът).

Бестселър автор на New York Times, Amazon и Barnes and Nobles и създател на персонализирани програми за търговско обучение за Fortune 500 компании, Кардон, углавява световните класации за „Топ 10 експерти по продажби“ и „Топ 10 бизнес коуч специалисти“, а основаната от него компания Cardone Enterprises е обявена за една от най-успешните компании за обучения в света.

“Успехът е твой дълг, ангажимент, отговорност“ е мотото на предстоящото събитие, на което международно признатият експерт в бизнеса и продажбите ще изнесе своето най-популярно обучение – „Живот по 10“.

Кардон е уважаван, високо ценен експерт-продавач, чиято страст е да научи хората как да продадат идеите си, своите продукти и услуги независимо от икономическия климат. Неговите книги, аудио пакети и семинари предоставят на хора от всички професионални среди практическите инструменти, необходими за изграждане на собственото си положение и успех по пътя към професионалните върхове.

Динамичен, изключително търсен международен лектор, който пленява и мотивира публиката със своя завладяващ, забавляващ и в същото време предлагащ много информация стил.

Предлага практически съвети по продажби, маркетинг, изграждане на марки и предприемачество чрез различни медии – списания, онлайн, телевизия и радио.

Регулярно гостува във Fox News, Fox Business, CNBC, и MSNBC, и има голям принос към Entrepreneur.com и Huffington Post.

Кардон е създател и водещ на телевизионното шоу Turnaround King, в което демонстрира как да се оживят бизнесите и да се върнат обратно към ръст, независимо от тежкото състояние на икономиката.

Уникалният и земен подход на Кардон, заедно с хумора, остроумието и заразната енергия, му позволяват да ангажира всяка публика, давайки му титлата „Предприемач на 21-ви век."

Как са станете по-успешни? Регистрирайте се на http://www.grantcardone.bg/10x-семинарът 

 

Facebook comments