fbpx Aser с ново устройство 2-в-1 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Aser с ново устройство 2-в-1

Най-новото попълнение в семейството на устройствата 2-в-1 на Acer Aspire Switch 12 вече е на българския пазар. Потребителите ще бъдат привлечени от иновативен дизайн, подвижна клавиатура и пет режима на работа. Освен това съчетава висока производителност благодарение на най-новите Intel® Core™ M процесори и кристално-ясна картина с помощта на Full HD резолюцията на екрана.

Клавиатурата на Aspire Switch 12 освен в стандартен режим (свързана с устройството) може да работи и отделно от него, посредством безжична връзка. На представянето бе демонстрирано как функционира дори от 10м резстояние. Дори така несвързана, тя осигурява пълен комфорт при писане, а заедно с вграденото навигиращо устройство за курсора (пойнтер) подобрява управлението на Switch 12. Опционалният стилус Acer Active Pen за детайлно писане и рисуване дава допълнителен комфорт.

С 12.5-инчовия Full HD (1920x1080) екран с IPS* и Zero Air Gap технологии, потребителите се наслаждават на кристално-ясна картина и живи изображения независимо от ъгъла на видимост. Стъклото Corning® Gorilla® Glass с олеофобно покритие на дисплея го прави издръжлив, предпазен от надрасквания. С най-новото поколение процесори Intel® Core™ M, моделът значително понижават консумацията на енергия и позволяват до 8 часа2 възпроизвеждане на видео съдържание. Той има пасивно охлаждане, което го прави абсолютно безшумно и намалява допълнително разхода на енергия.

Като допълнение към добрата производителност и изключителната графика, Aspire Switch 12 има и две антени за безжична свързаност; наличието на 2х2 технологията позволява обработването на данни със скорост до два пъти по-бърза от стандартната.