fbpx Бъдещето на телевизиите | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Бъдещето на телевизиите

Бъдещето на телевизиите

София ще бъде домакин на първия у нас Telemaniac Media Summit, който ще събере на 1 юни 2012 г. на едно място представители от телевизионния, рекламния, PR и интернет бранш у нас. Участниците в събитието ще дискутират най-актуалните теми, свързани с развитието на телевизията, ще имат възможност да обменят опит с водещи експерти от българския медиен и рекламен бранш и да научат най-актуалните тенденции на пазара.

Първата тема от дискусията в ще бъде посветена на навлизането на телевизията в новите платформи за легално разпространение на съдържание.
Виктория Дейвис, мениджър Дистрибуция за Югоизточна Европа в Discovery Networks, ще разгледа темата за появата на HD телевизията. Представители на IPMS ще представят нов рекламен канал. В панела, посветен на телевизионната реклама, участие ще вземат Александър Дурчев, изпълнителен директор на All Channels Communication Group; Дима Кирова, изпълнителен директор на 7 media sales & consulting, и Миро Янев, изпълнителен директор на MediaPro Entertainment. Модератор ще бъде Владимир Иванов, изпълнителен директор на URBN Media.

В следобедната част на форума ще бъде отделено време за обсъждане на темата за присъствието на телевизията в социалните мрежи. За форматите – какви бяха, какви са в момента и как предстои да се променят в бъдеще, ще говори Христо Хаджитанев, директор “Проучване и развитие” в OldSchool Productions.

Специално място в програмата е отделено и на създаването на успешна фотосесия. Качествената и професионална фотография е неразделна част от успешното промотиране на нова стока, услуга или продукция.
За финал организаторите ще дадат 23 отговора, които всяка телевизия в България иска да узнае – кои са победителите в първите годишни телевизионни награди TVStar Awards.