fbpx Белла България откри нова детска площадка | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Белла България откри нова детска площадка

Третата за тази година детска площадка „Белла” по проекта на хранителния холдинг „Белла България” за създаването на подходяща среда за развитие на децата „Повече сигурни места за щастливи игри” бе открита на 5 юли в Добрич. Тя съдържа пързалка, люлка, пясъчник, клатушки и зони за отдих и изцяло отговаря на европейските и националните стандарти. Децата на Добрич празнуваха в компанията на Тиби и Диби – популярните анимационни герои на детските колбаси „Сачи за деца”.
Кметът на града Детелина Николова и изпълнителният директор на „Белла България” Елза Маркова официално откриха детската площадка в кв. „Дружба” 2.
Добрич е едно от петте населените места, които спечелиха най-много гласове на специалния интернет сайт www.mestazaigra.bg по време на на он-лайн конкурса за 2011 г. Пещера и Етрополе вече се радват на новите си придобивки, а до края на годината и децата на Нова Загора и Бургас ще получат своите нови детски площадки „Белла”.
„Добрич е най-последователният и упорит участник в конкурса на хранителния холдинг „Белла България”. Благодарим на родителите за спортсменското участие в надпреварата и желанието да насърчават децата към активен начин на живот”, каза по време на официалното откриване Елза Маркова. През 2010 г. градът спечели поощрителната награда – освежаване на боята на детския кът в централния парк, а тази година се нареди сред победителите.
Необходимостта от създаването на повече и безопасни места за детски игри е сред най-актуалните обществени теми у нас. Затова „Белла България” е решена да продължи да работи в подкрепа на тази кауза.