fbpx „Белла България” търси таланти сред студентите | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

„Белла България” търси таланти сред студентите

„Белла България” дава възможности за стаж в областта на продажбите, маркетинга, човешките ресурси, финансите, информационните технологии, производството и снабдяването, стана ясно на 11-то издание на форум „Национални дни на кариерата”, който стартира днес в зала „Арена Армеец София”. Хранителният холдинг обяви за поредна година лятната си стажантска програма, за която могат да кандидатстват студенти, завършили успешно трети курс и притежаващи отлична компютърна грамотност.
Стажът ще се проведе през месеците юли и август. Одобрените кандидати ще бъдат назначени на граждански договор. Освен възможност за усъвършенстване в конкретна професионална област, те ще получат и финансово възнаграждение за периода на стажа. На успешно завършилите ще бъде даден сертификат от компанията, а на най-добрите може да бъде предложена работа, участие в различни корпоративни проекти и включване в базата данни с потенциални кандидати за работа в „Белла България”. Това зависи от вакантните към тази дата свободни работни места и от представянето на стажантите.
„Между 20 и 30 на сто от преминалите стаж при нас се реализираха професионално в компанията. Сред стажантите открихме истински таланти, които показаха високи резултати и силна мотивация. Летните стажове се наложиха като наша дългосрочна инициатива, защото вярваме, че включването в реалните бизнес процеси и запознаването със съвременните практики са стимули за развитието на конкретни професионални умения у младите хора”, изтъкна директор „Човешки ресурси” на „Белла България” Златислава Медарова.