fbpx „Белла България” зарадва децата на Пловдив с нова детска площадка | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

„Белла България” зарадва децата на Пловдив с нова детска площадка

„Белла България” зарадва децата на Пловдив с нова детска площадка

Първата от шестте за 2010 г. новоизградени детски площадки по проекта на хранителния холдинг „Белла България” „Повече сигурни места за щастливи игри” бе открита на 7 юли в пловдивския квартал „Въстанически” от изпълнителния директор на компанията Елза Маркова и кмета на Пловдив Славчо Атанасов.

Детските площадки се изграждат в пълно съответствие с европейските стандарти за безопасност по авторски проект на „Проинвест Строй”, който предвижда чрез съоръженията да се изписва името на водещата марка на „Белла България” – „БЕЛЛА”. Първите печеливши населени места – Варна, София, Габрово, Перник, гара Елин Пелин и Пловдив, бяха избрани от родителите на специалния интернет сайт www.mestazaigra.bg. През следващите месеци във всяко от тях ще бъде изградена детската площадка „БЕЛЛА”.
Новоизграденият детски кът е резултат от съвместните усилия на „Белла България” и Община Пловдив, която предложи няколко възможни местоположения, между които родителите избраха това в кв. „Въстанически”.

Необходимостта от създаването на повече и безопасни места за детски игри е сред най-актуалните обществени теми у нас. Затова „Белла България” е решена да продължи да работи в подкрепа на обществената каузата за повишаване на сигурността на българските деца.
 

Facebook коментари