fbpx Бенефис на златните ни момичета | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Бенефис на златните ни момичета

Златните ни момичета ще представят своя бенефис „Отборът“ на 17 ноември от 19:30 в „Арена Армеец София“, а от днес в музея Земята и хората е представена временна изложба с купи, медали, трика и уреди от знаковите представяния на момичетата.

“Един отбор като техният наистина заслужава да бъде изпратен подобаващо”, каза Илиана Раева по повод бенефиса. “За мен историята на този отбор e път, пo който имаше всичко - много любов, сълзи, болка и огромно удовлетворение от всичко, което се случи. Обещаваме ви един спектакъл на световно ниво – такова, каквото заслужават нашите момичета.”

“В часовете, които ще прекарате с нас, публиката ще изживее всичко, през което минахме за тези седем години и ще види всичките най-успешни съчетания на Златните момичета по нестандартен начин”, добави Ина Ананиева, треньор на ансамбъла, а участничките в отбора коментираха, че очакват това да бъде най-емоционалният момент в живота им.

Зрелищният мултимедиен спектакъл ще представи за първи път пред широка публика на живо личния принос на всеки член на отбора, допринесъл за успеха на Златните момичета през последните седем години. Под светлините на прожекторите ще бъде Oтборът в пълния му състав – всички състезателки oт последните седем години, президента на БФХГ, треньорският състав, хореографите и всички останали членове на екипа, които oбикновено остават извън светлините на прожекторите – хореографи, физиотерапевти, доктори, дизайнери на трика, автори на музиката, психологът на отбора.

“Целта е да представим емоцията, сълзите, радостите, личните качества и личните истории на Златните момичета и целия екип, който стои зад техните успехи. Създаваме концепцията специално, за да почетем огромните успехи и постижения на Златните момичета и се надяваме да направим художествената гимнастика още по-любим и популярен спорт у нас чрез продукция, каквото не е правена до сега в България” сподели Калоян Лалев, управител на 24/7 Entertainment Group. “Вече има огромен интерес към шоуто и днес пускаме още 2000 билетa в продажба. Raдваме се, че ще имаме пълна зала, което доказва огромната любов и признание на българската публика към Отбора,” добавя още той.

Второто поколение „Златни момичета“ донесе на България 81 медала от Олимпийски игри, като впечатляващата статистика на отбора включва:

  • 8 златни медала от Световни купи многобой (Каламата 2011, София 2011, 2012 и 2013, Минск 2014, Ташкент 2015);

  • 2 спечелени Гран При турнира (Москва 2015 и 2016);

  • 60 медала от Световни купи (2010 – 2016);

  • 2 златни, 2 сребърни и 3 бронзови медала от Световни първенства;

  • 1 златен, 1 сребърен и 2 бронзови медала от Европейски първенства;

  • световни шампиони финал на обръчи и ленти, както и бронзови медалисти в многобоя и на съчетание с топки от Световното първенство в Монпелие, Франция 2011;

  • абсолютни световни шампиони – многобой от Световно първенство в Измир, Турция 2014;

  • шампиони финал на бухалки от Европейското първенство в Баку, Азербайджан 2014;

  • вицесветовни шампиони в многобоя на Световното първенство в Щутгарт, Германия 2015;

  • бронзови медалисти на олимпийските игри в Рио де Жанейро, Бразилия 2016.