fbpx Безплатен КОДЗАВОТ за тротинетки тази неделя | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Безплатен КОДЗАВОТ за тротинетки тази неделя

Безплатен КОДЗАВОТ за тротинетки тази неделя

Тази неделя жителите на столицата могат да се отправят към избирателните секции, за да дадат своя вот на местните избори с Lime. От 07:00 ч. местно време на 27 октомври, компанията предлага на столичани код за 15 минути безплатно каране на тротинетка. Целта е да се насърчи избирателната активност сред гражданите. Подобни инициативи на Lime в Европа и САЩ имат огромен успех и спечелиха симпатии.

„В Lime подкрепяме отговорното гражданство, поради което искаме да дадем на българските избиратели допълнителен стимул да излязат от дома си и отидат до избирателните секции“, сподели Тамаш Тот, оперативен мениджър в Lime.

За да получат 15-минутно безплатно каране, потребителите трябва да въведат КОДЗАВОТ в секцията за промо код на своя Lime wallet. Отстъпката важи до края на деня на 27 октомври. От компанията напомнят, че придвижвайки се в градската среда, потребителите следва да спазват принципите за безопасно и отговорно каране - потребителите трябва да не се забравят за текущите метеорологични и инфраструктурни условия, да обърнат специално внимание на другите участници в движението на пътя и тротоарите. Освен това е важно паркирането на тротинетките да не блокира тротоарите и пешеходните алеи.

Facebook коментари