fbpx Българска система за управление на ЧР избрана в чужбина | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Българска система за управление на ЧР избрана в чужбина

Българска система за управление на ЧР избрана в чужбина

„Електроразпределение“ – Мостар (Федерация Босна и Херцеговина) ще управлява своите служители с българската система за управление на човешки ресурси „HeRMeS®’’, продукт на ТехноЛогика. Изборът бе направен след силна конкуренция в международен търг.

Екипът, работещ по проекта включва служители на ТехноЛогика от офисите й в България, Македония и Босна и Херцеговина, а внедряването ще продължи 7 месеца. За нуждите на „Електроразпределение“ – Мостар ще бъдат внедрени модулите: „Структури“, „Персонал“, „Отсъствия“, „Графици и смени“,“Възнаграждения“, „Плащания“, „Подбор“, „Изпитен център“, „Обучение“, „Оценка на представянето“, „Планиране на приемствеността“, „Анализи“, „Бюджети“, както и множество Self Service функции, които ще обхванат 1700-те служители на компанията и мениджърите от всички нива. Ще бъде осъществена и интеграция с финансовия модул на SAP.

С този пореден проект българската HR система продължава да утвърждава позициите си в региона - от началото на миналата година и цялата държавна администрация на Босна и Херцеговина вече използва HeRMeS®, който беше внедрен по проект, финансиран от ЕС. В Македония HeRMeS® се използва от Пенсионния фонд, Министерство на транспорта и съобщенията и Министерство на отбраната.