fbpx Цената на Renault Arkana започва от 47 090 лв. | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Цената на Renault Arkana започва от 47 090 лв.

етикети

Поръчките за Renault Arkana, въплътил наскоро обявената стратегия „Нова вълна“ на марката стартираха от днес, а цената за България започва от 47 090 лв. и в най-високата версия стига до 60 390 лв. С този модел Renault представя нещо различно - SUV модел със спортен дизайн, купе, досега запазено за премиум марки. Новата линия идеално се вписва в останалата част от гамата (Megane, Kadjar и Scenic) и ще бъде ключов играч на SUV пазара, отбелязващ значителен растеж в световен мащаб.

Със своя просвет от 200 мм и атлетични извивки, Arkana е наистина SUV. Моделът е снабден с предни и задни предпазни брони и протектори на арките на колелата за здрав вид. Покривът и прозорците образуват широка извивка, която се спуска към задната врата, придавайки на автомобила много по-спортен външен вид, подобно на други купе автомобили.

В интериора ергономичният дизайн на новото Renault Arkana е подчертан от фино подбрани материали, много място за съхранение, индукционно зареждане за смартфон, четири USB гнезда и автоматична електрическа ръчна спирачка. Новото Renault Arkana е по-просторно от всички други купе модели.

Багажното отделение е щедро - с вместимост 513 л (480 л за версия E-TECH Hybrid) и двоен под, който може да се монтира или сваля според изискванията, и възможност за голям равен под, след сгъване на задните седалки.

Renault Arkana се предлага с E-TECH хибриден двигател с мощност 145 к.с. и с 12V, познат от Clio E-TECH Hybrid и микрохибридизирани бензинови двигатели TCe 140 и 160 за по-добра ефективност, отзивчивост и удоволствие от шофирането.