fbpx Citroen предизвиква творческите личности | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Citroen предизвиква творческите личности

Citroen предизвиква творческите личности

Citroen отправя предизвикателство чрез конкурса CITROËN CRÉATIVE AWARDS. Той е отворен за всички, които искат да дадат воля на въображението си. Подчинено на темата за свързаността, третото издание на конкурса отправя предизвикателство към участниците да създадат приложение за смартфон от бъдещето, което да улеснява водачите на автомобили.
Тъй като смартфоните са част от нашето ежедневие, мобилните приложения ни осигуряват все повече услуги и защото автомобила, истински продукт на мобилността, в днешно време задължително трябва да е свързан в мрежата, Марката кани тази година участниците да напишат нова страница в историята на CITROËN по темата за свързаните услуги. За да се случи това, ето и въпроса - КАКВИ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА СМАРТФОН СИ ПРЕДСТАВЯТЕ, С КОИТО ДА УЛЕСНИТЕ ШОФИРАНЕТО И ДА ОБЛЕКЧИТЕ ВАШЕТО ЕЖЕДНЕВИЕ В АВТОМОБИЛА?
За да отговорят, участниците трябва да си представят че имат неограничен достъп до цялата полезна информация автомобила (скорост, разход на гориво, гео-локализация, снимки от камера и т.н.) и с всички други данни (търговски центрове, поддръжка, диагностика, трафик и т.н.).
В края на състезателната фаза на конкурса, която приключва на 10 февруари 2013, международно жури ще се събере, за да определи тримата победители, а интернет потребителите също ще могат да гласуват, за да изберат „награда на публиката”.

Изисквания за конкурса са да бъде представено (на английски или на френски) - Наименование на смартфон приложението, резюме, което накратко представя идеята, схема, илюстрация или снимки с обяснение и легенда към тях, детайлно описание на проекта (максимум до 1000 символа)
1ва награда е 10 000 €, 2ра награда - 2 000 €, 3та награда - 1 500 €, а наградата на публиката е 1 500 €

Повече информация можете да откриете на www.citroencreativeawards.com.