fbpx Citroën's C4 Cactus на седмица на дизайна в Милано | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Citroën's C4 Cactus на седмица на дизайна в Милано

Само седмица след като получи отличието „Световен автомобилен дизайн за 2015” в Ню Йорк, Citroën's C4 Cactus взема участие в Седмицата на дизайна в Милано (14-19 април). Заради своя оригинален и модерен стил, той е избран да бъде част от две експозиции: в музея по дизайн за проекти „Art of Living” и в „Talent & Economy” като част от проекта “France Design”.

И двете експозиции поставят акцент върху дизайна и идентичността на C4 Cactus, както и върху неговото безспорно бягство от установените норми с уникалния му и модерен стил, обединяващ креативност, практичност и естетика. От 14 до 19 април, посетителите ще имат възможност да оценят новаторския му вид, неагресивните му форми, оригиналният му стил и практичните иновации, които предлага - например Airbump®.

По време на Седмицата на дизайна в Милано, списание „Living” представя експозиция на култови съвременни дизайнерски творения. Целта на тази експозиция е да се стимулират новите идеи в дизайна и декорацията. Citroën C4 Cactus напълно пасва на концепцията на експозицията, тъй като елементи в него са вдъхновени от света на мебелите (седалките в стил комфортен диван) и от света на пътешествията (акценти, напомнящи презрамки на висококачествен куфар). Моделът е представен във виртуален гараж, който също се отличава със своя дизайн, оригиналност и технологичност.

Организациите VIA и 14 септември избират Citroën's C4 Cactus измежду редица кандидати да представи най-доброто от френския дизайн в рамките на Седмицата на дизайна в Милано. Оригиналният и неповторим C4 Cactus ще развява знамето на необикновения талант и възможности на марката Citroën в областта на дизайна.