fbpx Coca-Cola с нова глобална маркетинг платформа | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Coca-Cola с нова глобална маркетинг платформа

Coca-Cola представи своята нова глобална платформа Real Magic, която приканва всички да отпразнуват истинската магия на човечеството. Новата бранд философия затвърждава обещанието, което марката прави, с още по-голямо значение в съвременния свят - да обединява и вдъхновява хората всеки ден.

Real Magic е първата нова глобална платформа на Coca-Cola от 2016 г. насам и стартира успоредно с обновената визуална идентичност на бранда и нов свеж поглед върху емблематичното лого. Вдъхновено от начина, по който е представено върху опаковките, новото лого „прегръща“ бутилките и кеновете и действа като визуален подпис върху магическите моменти в комуникацията на бранда.

Coca-Cola си партнира с артисти, фотографи и илюстратори, за да вдъхне живот на концепцията за Real Magic чрез новото лого. През собствения си поглед, те пресъздават моментите на истинска магия от ежедневието по начин, който е едновременно обединяващ, но и индивидуален и изразителен. Партньорите в дизайна са Wieden+Kennedy London, KnownUnknown и Kenyon Weston.

Първата кампания под шапката на новата платформа е  „Всички сме на една Coca-Cola един от друг”. Смесвайки реалния с виртуалния свят, тя е метафора за вярването, че това, което ни обединява е по-силно от това, което ни разделя и акцентира върху общото между всички нас - човечността.