fbpx Да счупиш рекордите на Гинес в подкрепа на SOS Детски селища България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Да счупиш рекордите на Гинес в подкрепа на SOS Детски селища България

Да счупиш рекордите на Гинес в подкрепа на SOS Детски селища България

European Open и тенис академията на Ким Клайстерс обединяват сили, за да се изправят пред едно от най-големите предизвикателства в тениса и то в името на SOS каузата. На 8 и 9 октомври тази година, 31-годишният треньор Максим Брекман ще се опита да счупи световния рекорд от 36 последователни мача, който беше поставен миналата година по време на Уимбълдън от Майк Мичъл.

Опитът за това върхово постижение за "Книгата на рекордите на Гинес" ще бъде в рамките на дебютното издание на ATP турнира в Антверпен от 17 до 23 октомври.

Максим Брекман, треньор в академията на Ким Клайстерс в Бре, Белгия, ще се опита да изиграе поне 37 последователни трисетови мача срещу известни лица и ентусиасти от света на спорта, бизнеса и академията на Ким Клайстерс. Събитието ще се състои в специално построен тенискорт в близост до Централната гара на Антверпен. То е благотворително и се провежда съвместно с SOS Детски селища. Целта е да бъдат събрани 25 000 евро за реновиране на спортното игрище в SOS Детско селище Трявна.