fbpx Детска площадка „Белла” и в Бургас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Детска площадка „Белла” и в Бургас

Четвъртата за тази година детска площадка „Белла” по проекта на хранителния холдинг „Белла България” за създаването на подходяща среда за развитие на децата „Повече сигурни места за щастливи игри” бе открита на 29 юли в Бургас. Тя съдържа пързалка, люлка, пясъчник, клатушки и зони за отдих и изцяло отговаря на европейските и националните стандарти.

Бургас е едно от петте населените места, които спечелиха най-много гласове на специалния интернет сайт www.mestazaigra.bg по време на онлайн конкурса на хранителния холдинг за 2011 г. Пещера, Етрополе и Добрич вече се радват на новите си придобивки, а това лято и децата на Нова Загора ще получат своята нова детска площадки „Белла”.
Бургас бе сред най-активните участници в конкурса, коментираха от „Белла България” и благодариха за спортсменското участие и желанието на родителите заедно да насърчават децата към активен начин на живот.
„Много се радваме, че децата на Бургас получиха толкова ценен и желан подарък”, коментира кметът на черноморския град Димитър Николов и изказа поздравления за благородната инициатива на „Белла България”.
Необходимостта от създаването на подходяща среда за развитие на децата е сред най-актуалните обществени теми у нас. „Белла България” е решена да продължи да работи в подкрепа на тази кауза.