fbpx Диоптричните очила лесно могат да станат слънчеви | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Диоптричните очила лесно могат да станат слънчеви

Диоптричните очила лесно могат да станат слънчеви

Класика и иновация съчетава новата колекция на българските очила KWIAT. Дамските модели са както класически, по-консервативни, така и цветни, дори екстравагантни очила за по-ексцентричния вкус. Колекцията е насочена към елегатните, шикозни дами и към по-артистичните момичета, любители на оригиналните модни аксесоари. Мъжките модели са ориентирани, както към по-младите, жизнени и изпълнени със страст към живота мъже, така и към улегналите господа, доказали се в личен и професионален план.

„Тази година сме избрали по-изчистена и стилна визия за колекцията ни слънчеви и диоптрични очила, защото в ежедневието си повечето хора залагат на едноцветни модели, които могат да се съчетават с повече от една визия”, споделя Павел Цветков от KWIAT. „Уейфеър рамките със силно огледални стъкла, например, бяха много актуални миналата година и тенденцията на огледалното цветно покритие се запазва, но цветовете не са така ярки. Заложили сме и на по-класически форми с акцент в цветовете. Разбира се, имаме няколко екстравагантни модела и за по-екцентричните дами, които обичат да изразяват себе си именно чрез очилата”, добавя още той.

Формите при слънчевите очила продължават да следват миналогодишните ретро котешки, авиатор, както и „пеперуда” и квадратни в макси размери. Бъбрекът остава актуален като от KWIAT предлагат по-универсален негов модел – лек, удобен и пасващ на всеки тип лице. Кръглата форма, която беше актуална миналата година също се запазва, но в микс с котешка. Интересен акцент в рамките са и изрязаните краища в различен цвят от основния, което оптично удължава формата на очилата и стои шик. Полезно и функционално допълнение към рамките са и специални винтчета, чрез които лесно могат да се сменят стъклата, когато старите се счупят или надраскат.

Диоптричните рамки и тази година запазват елипсовидните и правоъгълните си очертания, които са по-класически и неангажиращи. Нови в колекцията са диоптричните рамки модел „клип он” (clip on). При тях само с едно движение можете да превърнете очилата с диоптрични стъкла в слънчеви също с диоптър – лесно, удобно и красиво. За тези модели очила е използван нов вид пластмаса – 100% ultem, която е антилергична, не вреди на кожата и издържа на температура от +230 до -30 градуса по Целзий. Материалът е изключително здрав, като се има предвид, че се използва още в самолетната и ракетна индустрия.

Facebook коментари