fbpx Дискордиа в топ 20 на най-големите работодатели в страната | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Дискордиа в топ 20 на най-големите работодатели в страната

Дискордиа, една от най-бързо развиващите се транспортно-логистични компании в Европа, получи престижното отличие от ICAP. Компанията е на 19-а позиция от първите 100 в категорията „Водещи работодатели в България по ръст на персонала“, като е първата компания в категорията от сектор транспорт и логистика.

Отличните резултати на компанията се дължат на растежа през последните години. Показателно е, че увеличението на персонала за първите 20 топ работодатели в сектор транспорт и логистика е общо 478 служители, а само в Дискордиа са назначени 230 от тях – или 48% от общия растеж.

„Изключително горди сме, че за пореден път успяхме да се наложим като водещ работодател. Конкурентоспособността на компанията ни в привличането на нови служители винаги е стояла в основата на цялостния ни растеж. През годините неведнъж сме въвеждали различни бизнес практики в областта на развитието на човешките ресурси и корпоративната социална отговорност, за да можем да привличаме служителите с най-висок потенциал и мотивация на пазара на труда. Последващото развитие на този потенциал заема основна роля в стратегията на компанията ни“, споделя Христо Христов, Изпълнителен директор на Дискордиа.

Компанията за втора поредна година заема челното място в специализираното издание на ICAP като продължава да увеличава темповете си на растеж и от началото на годината досега е назначила още 178 нови служители. Така Дискордиа отново затвърждава позицията си на най-бързо развиващата се компания в сектора на транспортните услуги.