fbpx Дългоочакваното ново Mondeo обяви цени за България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Дългоочакваното ново Mondeo обяви цени за България

Дългоочакваното ново Mondeo обяви цени за България

етикети

Цените за новото Mondeo в България стартират от 43 900 лв. с ДДС за Trend с 1.5-литров EcoBoost двигател, 160 к.с.

Изцяло новият Ford Mondeo първоначално ще включва нива на оборудване Trend и Titanium, както и първата хибридна версия. Ambiente и Business Edition ще се предлагат в началото на 2015 г., с още по-голямо разнообразие от бензинови и дизелови двигатели и версия със задвижване на всички колела.

Автомобилът се предлага във вариант с 4 и 5 врати и комби.

Първият модел в Европа от новата глобална платформа за автомобили от D-сегмента на Ford, новото Mondeo ще дебютира с новото независимо задно окачване с конфигурация от интегрални звена за подобрена рафинираност и повече динамика.

Инженерите от Ford-Европа оглавиха глобалната разработка на шасито на новото Mondeo за гарантирано най-добро пътно поведение. Инженерите в изпитателния център на Ford в Ломел, Белгия, настроиха новото Mondeo с фокус върху „функционална хармония“, осигурявайки постоянен контрол и отзивчивост за вдъхновяващо шофиране. За първи път тежестта и директността на управлението на изцяло новото Mondeo се синхронизират с настройките на шасито (комфортна, нормална и спортна), част за системата за интерактивна динамика на автомобила.

Бензиновите двигатели на новото Mondeo включват 1.5-литров и 2.0-литров EcoBoost още от представянето му, а от началото на 2015 г. и 1.0-литровия EcoBoost – провъзгласен за Световен двигател на годината за безпрецедентен трети пореден път.

Предлага се и ECOnetic технология с 1.6-литровия дизелов двигател с водещи CO2 емисии от 94 г/км* и с 2.0-литровия дизелов TDCi агрегат.