fbpx Открита е онлайн секция за автомобили на склад Jaguar и Land Rover в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Открита е онлайн секция за автомобили на склад Jaguar и Land Rover в България

От тази седмица в България вече е налична гореща специална онлайн секция за автомобили на склад Jaguar и Land Rover. На https://www.landrover.bg/cars-in-stock и https://www.jaguar.bg/cars-in-stock потребителите на двата луксозни бранда ще могат да разгледат всички налични автомобили на склад, да изберат перфектния за тях, който да отговаря изцяло на техните изисквания, както и да проверят предложенията, цените и спецификациите на най-желаните модели от гамата автомобили на британските брандове.

Специално разработените секции предоставят на клиентите обстоен лист с информация за всички автомобили от hotlist, които са налични в дилърствата на компанията в цялата страна. На страницата всеки желаещ може да получи подробна информация за цвета, мощността, горивото и двигателя, както и сам да филтрира и избере желаните от него характеристики, за да открие своя перфектен модел. Списъкът с автомобили има и специални хиперлинкове, които да препращат потребителите към обстойна информация на сайтовете за всеки един модел.

Платформата позволява по лесен и удобен начин всеки желаещ да се свърже с Jaguar Land Rover търговци в цялата страна и да получи изцяло онлайн ексклузивна оферта, която да отговаря на всички специални изисквания на потребителите на двата британски бранда. По този начин Jaguar Land Rover се приближава още повече до своите клиенти, осъзнавайки значимостта на дигиталните технологии в днешно време, както и предоставя удобството от онлайн избор на автомобил изцяло в домашни условия.

В тази връзка и поради важността на личния автомобил в тези времена Jaguar Land Rover и Moto-Pfohe предоставят специални лизингови условия и ексклузивни оферти за избрани автомобили на склад, валидни до 13-ти май тази година. Дръзките и уверени модели на Land Rover, както и елегантните и динамични модели на Jaguar могат да бъдат открити на специалната секция, разработена на уебсайтовете на двете луксозни марки.