fbpx Днес избират „Златната изба на България“ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Днес избират „Златната изба на България“

Днес избират „Златната изба на България“

За първа година сайтът Exporter.bg ще връчи наградите в конкурса „Златната изба на България“ за 2015 г. Надпреварата се провежда под патронажа на Министерство на икономиката.

Победителите за любима българска и любима чуждестранна изба ще бъдат обявени тази вечер в НДК с гласовете на читателите на медията. В продължение на 5 месеца те гласуваха в платформата на сайта и със своите гласове подкрепиха идеята да бъдат наградени най-добрите изби.

Големите награди са две - „Златна изба“ за най-силна подкрепа от ценителите на виното в социалните мрежи и „Златна изба“ за нови идеи във винения туризъм.

Още шест български изби ще бъдат отличени със специален диплом „За най-силна подкрепа от ценителите на виното в социалните мрежи“.

В класацията влязоха над 130 от най-успешните български изби от малкия и средния бизнес, които предлагат продукцията си на винения пазар у нас и в чужбина.

Това са фирмите, които поставят началото на модерното българско винарство, съчетавайки традициите и съвременните технологии във винопроизводството.

Идеята на конкурса е събитието да се превърне в ежегоден форум за подкрепа на българските винопроизводители и качественото българско вино, което в съвременната икономическа реалност е съществен мотив за подобряване конкурентоспособноста на фирмите и разширяване на пазарните им позиции.

Читателите на exporter.bg гласуваха и за над 130 чуждестранни изби - модерното лице на Стария и Новия свят. Тази вечер, в НДК, една от тях ще получи специален приз „За най-силна подкрепа от ценителите на виното в социалните мрежи“.

Наградата „Златна изба“ за нови идеи в туризма цели да популяризира винената култура и развитието на винения туризъм у нас. Да поощри новите и модерни български изби да развиват този туризъм, защото той е много привлекателен и като магнит привлича огромен брой туристи от цял свят.

 

 

Facebook коментари