fbpx До къде можем да летим в двете посоки за 40 евро? | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

До къде можем да летим в двете посоки за 40 евро?

 

Ако все още не сте планирали пътуване за близките месеци или пък лятната ваканция не ви е била достатъчна, все още има време да резервирате самолетни билети на изгодни цени. Кои са трите дестинации, до които можем да купим двупосочни самолетни билети под 40 евро, разкриват експертите от онлайн туристическа агенция eSky.

Атина, Гърция

Гърция е предпочитана дестинация от българите и ако Халкидики е достъпен и удобен с автомобил, то до Атина е много по-бързо и изгодно да се пътува със самолет. А когато цената на билетите е 30 евро в двете посоки, тогава няма никакво място за съмнение. Освен много забележителности, Атина може да предложи и прекрасни места за релакс и почивка. Хотелското настаняване през активния летен сезон започва от 20 евро на нощувка за двама.

Каламата, Пелопонес

 

Пелопонес е прекрасна идея за лятна ваканция, а Каламата е вторият по население град на полуострова. Самолетните билети са на цени от 28 евро двупосочно. Каламата е подходяща за почивка, но ако това ви омръзне, имате много опции да се разходите и разгледате други градове в околността. Цените на хотел за двама започват от 30 евро.

Киев, Украйна

 

Директните полети от София до украинската столица, които стартираха, направиха цените на билетите доста по-атрактивни, като в момента те започват от 40 евро двупосочно. Ако предпочитате културна програма пред морска почивка, можете да изберете един от най-древните градове в Европа. Той изобилства от забележителности – църкви, катакомби, музейни експозиции, големия манастир Киево-Печорска лавра, за които си предвидете поне няколко дни престой. Хотелското настаняване започва от около 30 евро за нощувка.