Доза оптимизъм при строителството - 10-то издание на Българска строителна седмица

Доза оптимизъм при строителството - 10-то издание на Българска строителна седмица

От 9 до 13 март 2010 г. в Интер Експо Център – София, ще се проведе 10-то юбилейно издание на една от най-авторитетните за страната и на Балканския полуостров международна изложба в строителството - БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА (BBW).


Финансовата и икономическата криза, която преживява днес светът, дава отражение върху развитието на всеки отрасъл и сфера на общественото развитие. Тя има силен негативен ефект и поставя редица проблеми пред бизнеса и в строителството. Стремежът не просто да се съхранят, но и да се развиват, кара професионалистите да следят отблизо и да планират разумни начинания, като не изпускат от поглед новостите в строителната сфера. Сложната конюнктура кара предприемачите да разчитат все повече на съвременна техника, технологии и материали за качествени и конкурентни оферти и обекти на строителния пазар. Тези продукти са сред експонатите на БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА, представени от авторитетни компании от страната и десетки други държави - Германия, Турция, Австрия, Италия, Гърция, Полша, Белгия, Румъния, Македония, Естония, Чехия, Русия, Словения и др. Въпреки кризата в сектора, близо 20% са новите изложители на юбилейното издание.


БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА отново ще покаже търсени на пазара и доказали възможностите си строителна техника, машини, оборудване за грубо строителство, инструменти за довършителни и ремонтни дейности. Стабилност, модерен дизайн и високо качество се постига и с продуктите на строителната химия – материали, хидро- и топлоизолации, мазилки, свързващи вещества, бои, лакове, които разкриват нови хоризонти пред архитекти, дизайнери и предприемачи.
Енергоспестяващи и добри функционални решения дават нови модели дограми, врати, прозорци, профили, вътрешни и външни настилки, санитарно и В и К оборудване, електро- и отоплителни инсталации, охранителни системи и други елементи, които стъпват на иновативни технологии и осигуряват модерно строителство по последни стандарти.


Програмата на BBW предвижда на 11 март да се проведе Национална конференция “Устойчиво строителство и енергийна ефективност". За поредна година Официална банка на BBW е банка ДСК.


От 9 до 13 март т.г. Интер Експо Център – София отваря врати и за новото изложение HoReMa, представящо иновациите в архитектурата, дизайна и обзавеждането на магазини, супер- и хипермаркети, други търговски и развлекателни центрове.
 

Facebook коментари