DS отваря покрива

DS отваря покрива

DS линията на Citroen показва един нов силует - DS3 Cabrio. За две години присъствие на пазара, DS3 се ползва с огромен търговски успех и повече от 180 000 продадени автомобила. Развивайки концепцията за персонализация, с многобройните варианти на покрив, версиите Racing, Ultra Prestige и Just Mat, DS3 е неизменна и важна част от успеха на DS линията, от която са регистрирани вече над 250 000 продажби.

Отварящия се покрив е още едно допълнение в богатата палитра от възможности за персонализация с предлаганите три цвята на покрива : черен, син и с монограм DS. Кабриолета внася нова мода - покрив, който задвижван електрически при скорост до 120 км/ч, единственият автомобил с 5 истински места в сегмента и най-големият багажник в сегмента.

DS-ката дава безброй възможности за персонализация : покрив, каросерия, черупки на огледалата, колела - многобройни зони за персонализиране на екстериора. По подобие на най-големите модни къщи, символът DS, синоним на финес и елегантност присъства и като монограм върху тъканта на покрива на DS3 Cabrio. Дискретния мотив контрастира върху плат с цвят сив Moondust.

В съответствие с външните линии, атмосферата в интериора на DS3 Cabrio е дискретна. Всеки детайл има своето важно предназначение :

- конзолата на тавана, където се намират командите за управление на покрива, има също и комфортно, бяло LED осветление ;

- уредите на бордното табло и на автоматичния климатик се съчетават с комфортното осветление и също са в бял цвят;

- добавката на плат в тапицериите на интериора има също и акустична роля, да повиши комфорта, който властва в интериора на DS3 Cabrio ;

- тапицериите е в невиждани досега цветове, като кожата в цвят bleu Granit, а плата Akinen се предлага във версии Mistral, кафяв Chic и син Infini.

Facebook коментари