Geneva Motor Show 2015

DS се представя за първи път като самостоятелна марка

DS ще се представи като самостоятелна марка за първи път на автомобилното изложение в Женева. Това значимо събитие отваря нова страница в историята на автомобилите DS. Премиера пред публиката ще направят логото, слоганът на марката - “Spirit of avant-garde”- и новият DS 5. На щанда на DS посетителите на изложението ще могат да се запознаят също с концептуалния Divine DS и два автомобила „show-car”: DS 5 Moon Dust и модел 2015 на DS 21 Pallas.

Флагманът на марката, DS 5, ще бъде показан за пръв път. Той е нова предница - DS Wings – и някои други подобрения, които го превръщат в достоен представител на DS!

Много важен елемент за всички премиум автомобили е предницата. Новата маска има изразен характер. Вертикалната решетка - DS Wings - е със скулпториран дизайн, лого DS разположено в средата и е препратка към легендарния DS. Фаровете са с технология Xénon Full LED.

В интериора, кокпитът на шофьора е оборудван с 7-инчов тактилен екран от последно поколение, който дава достъп до голям брой функции. От лансирането, клиентите ще могат да избират измежду пет двигателя, характеризиращи се с отлични показатели – в това число мощ (до 400 Nm въртящ момент, в зависимост от двигателя) и енергийна ефективност (емисии от 100 г/км и дори 90 г/км CO2, в зависимост от двигателя).

Тези нови елементи, заедно с всичко онова, с което автомобилът е разпознаваем - авангарден стил, изисканост, внимание до най-малкия детайл, позиция на управление ‘Cockpit’ (като в пилотска кабина) - превръщат новия DS 5 повече от всякога в посланик на марката DS.


 

Facebook comments