fbpx DS се представя за първи път като самостоятелна марка | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

DS се представя за първи път като самостоятелна марка

Geneva Motor Show 2015

DS се представя за първи път като самостоятелна марка

DS ще се представи като самостоятелна марка за първи път на автомобилното изложение в Женева. Това значимо събитие отваря нова страница в историята на автомобилите DS. Премиера пред публиката ще направят логото, слоганът на марката - “Spirit of avant-garde”- и новият DS 5. На щанда на DS посетителите на изложението ще могат да се запознаят също с концептуалния Divine DS и два автомобила „show-car”: DS 5 Moon Dust и модел 2015 на DS 21 Pallas.

Флагманът на марката, DS 5, ще бъде показан за пръв път. Той е нова предница - DS Wings – и някои други подобрения, които го превръщат в достоен представител на DS!

Много важен елемент за всички премиум автомобили е предницата. Новата маска има изразен характер. Вертикалната решетка - DS Wings - е със скулпториран дизайн, лого DS разположено в средата и е препратка към легендарния DS. Фаровете са с технология Xénon Full LED.

В интериора, кокпитът на шофьора е оборудван с 7-инчов тактилен екран от последно поколение, който дава достъп до голям брой функции. От лансирането, клиентите ще могат да избират измежду пет двигателя, характеризиращи се с отлични показатели – в това число мощ (до 400 Nm въртящ момент, в зависимост от двигателя) и енергийна ефективност (емисии от 100 г/км и дори 90 г/км CO2, в зависимост от двигателя).

Тези нови елементи, заедно с всичко онова, с което автомобилът е разпознаваем - авангарден стил, изисканост, внимание до най-малкия детайл, позиция на управление ‘Cockpit’ (като в пилотска кабина) - превръщат новия DS 5 повече от всякога в посланик на марката DS.

 

Facebook коментари