fbpx Новите Volvo S90 и V90 предпремиерно в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новите Volvo S90 и V90 предпремиерно в България

Уникален по рода си Pop Up Store отвори ексклузивно врати в центъра на София на пл. Батенберг 1. и до 23 април ще даде възможност на посетителите да се запознаят предпремиерно с новите флагмани на шведския производител.

S90 е с изчистени и модерни линии, въплътил последните технологии на шведския бранд. Оборудван е с модерна полуавтономна функция на управление, Pilot Assist, която задържа колата в рамките на хоризонтална маркировка до скорост приблизително 130 км/ч на магистралата и вече няма нужда да се следва друг автомобил.

S90 въвежда за първи път в света допълнителната функция за City Safety – детектор за откриване на големи животните като лосове, коне или бикове – нощем и денем. Технологията предлага интуитивно предупреждение и спирачна подкрепа за избягване на сблъсък.

Елегантното комби S90 е другият експонат в специалното пространство. Стъпвайки върху неоспоримо богатото наследство на Volvo Cars в сегмента на този тип функционални автомобили, положило началото си преди 60 години с Volvo Duett, новото V90 отвежда премиум комби автомобилите далеч напред по отношение на естетиката, материалите и модерния силует, същевременно запазвайки практичността им. Моделът също предоставя технологиите, които са новости за S90.