fbpx Изминалата година е изключително успешна за камионите MAN у нас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Изминалата година е изключително успешна за камионите MAN у нас

етикети

 

Новите модели от серията TG на MAN бяха представени на официално събитие пред партньори и клиенти. Те бяха разположени в самата зала и гостите можеха да ги разгледат отблизо. Благодарение на третото поколение пакети с подобрения EfficentLine 3 този модел камиони се отличават с повишена ефективност и икономичност, като разходът на гориво може да бъде намален с до 6,35%. .

 

Заедно с това, официалния вносител на марката у нас - MVB Truck and Bus Bulgaria се похвали, че през 2016 г. са продадени общо 851 автомобила MAN. „Този резултат ни поставя убедително на първо място при вносителите на тежкотоварни автомобили в България“, каза изпълнителният директор на фирмата-вносител Владислав Атанасов.

„До момента нашата гама от товарни автомобили започва от 7,5 тона общо тегло на автомобила. Това в известна степен ни ограничава в предложенията ни към клиентите ни и не можем да обхванем тези, които имат нужда от тежкотоварни автомобили между 3,5 тона и 7 тона. За да отговорим на тези нужди, инженерите на MAN и на Фолксваген обединиха усилия и конструираха един изключителен модел - новият TGЕ”, обясни Владислав Атанасов. Той допълни, че в момента текат последните приготовления и съвсем скоро той ще бъде представен на българския пазар.
До 3-4 месеца се очаква да отвори врати и новият сервизен и продажбен център MAN Truck and Bus в Пловдив.

„През последните години MAN се разви отлично и тук, в България, след прехвърлянето на търговската дейност на MVB. През последната година постигнахме 18,4% пазарен дял. Огромна благодарност на всички служители на нашия вносител и най-вече сърдечно „Благодаря“ на вас, уважаеми клиенти, за доверието в нашата марка“, заяви още от сцената д-р Уилфрид Гацке, регионален мениджър на MAN за ЦИЕ.