fbpx DS Store бутик посрещна на ексклузивна среща дами от проекта ни „Истинската скорост на жените“ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

DS Store бутик посрещна на ексклузивна среща дами от проекта ни „Истинската скорост на жените“

Изключително елегантният DS Store бутик на френските автомобили DS отвори широко врати, за да посрещне изискани дами от ексклузивния проект на сп. твоят БИЗНЕС – ИСТИНСКАТА СКОРОСТ НА ЖЕНИТЕ

В атмосфера, която е идентична с тази на всички подобни автомобилни бутици на марката по света, изключително цветните и шармантни дами имаха възможност да се видят на живо, което беше един от най-ценните моменти, да изпият чаша вино, да обменят мисли и да споделят как успяват да държат волана на живота, пътувайки по няколко магистрали едновременно.

Проектът „Истинската скорост на жените“ успява по неповторим начин да накара дамите да открият най-съкровените части от душата си и сърцето, като разказват за своите мечти, страхове, радостите, баланс, силата на семейството. Всяка от тях е доказан професионалист в своята област, с широки интереси, отдадена на различни каузи.

Уникалното в проекта е, че партньори в интервютата с дамите са най-новите модели автомобили, които стъпват в България и които подхождат на техния стил и начин на живот.

През есента на 2021 г. стартира трети сезон на проекта, с подготовката на фотосесии и интервюта, а в края на ноември на пазара ще излезе и годишното луксозно списание „Истинската скорост на жените“ 2022.

Изцяло в тон с цветната среща на токчета бе и виното, пристигнало от далечна Австралия, но с български корен. Произвежда ги българката Елена Голакова Брукс, която днес е от най-известните австралийски винари, но никога не пропуска да спомене българския си произход. Ароматните шардоне и совиньон Dandelion Vineyards определено събраха заслужени овации с изисканите си вкусове. Интересна е историята на виното с марка Sister’s Run, чието име идва, когато самата Елена в бързината, след като сваля едната обувка с високо токче и нахлузва ботуш, работниците в избата й казват – „Давай сестро, да видим как бягаш с две различни обувки“. 

Специално за дамите холистичния терапевт, която е и чест автор в списанието, Гергана Радович сподели полезни съвети как повече време да имаме за себе си и защо е важно да намираме време за повече сън.

Френският дух се усещаше и от присъствието на френския козметичен бранд във високия клас Guinot, които дадоха полезни и практични насоки на дамите как да се погрижат за перфектна кожа в предстоящите летни месеци с премиум анти-ейджинг продуктите Creme Age Summum и Serum Age Immune, както и серията слънцезащитни продукти на Guinot.

Сладките приказки на чаша вино бях подсладени и от вкусните и ароматни произведения на българската марка DOMA, направени по оригинални рецепти и с абсолютно чисти продукти, напомнящи на вкусните бисквитки на мама.

Всички дами бяха приятно изненадани, тъй като всяка от тях получи изключителната възможност в удобен за нея уикенд да тества някой от новите модели на DS – компактния DS 3 CROSSBACK или харизматичния SUV DS 7 CROSSBACK.

Първият в страната DS Store се намира на бул. „Ботевградско шосе“ № 459. Концепцията излиза извън рамките на стандартния автомобилен шоурум, за да се доближи до кодовете на луксозните бутици. Изграден по премиум стандартите на марката, DS Store предлага ексклузивни продукти, ново дигитално преживяване с DS VIRTUAL VISION, зона за аксесоари и фен продукти.

Марката черпи ноу-хау от майсторите на лукса в Париж. Бутикът предлага обстановка, изпълнена с финес и елегантност.Интериорните цветовете са дълбоки и интензивни, съчетани до съвършенство. Всеки детайл е на мястото си, поставен прецизно и балансирано, така че да се осигури най-доброто преживяване на клиентите ни. са . Можете да разчитате на нашите консултанти за първокласно обслужване, в основата, на което е клиентското задоволство. Дизайнът и оборудването е дело на френски дизайнери и специално доставено за DS Store София.,  Специален кът, посветен на майсторите на интериора на DS Automobiles събира част от инструментите, с които на ръка се изработват най-фините детайли по салона, а мостри на естествените кожи, използвани за тапицерията на автомобилите, са на разположение на най-взискателните клиенти, за да се уверят в качеството и плътността.

DS Store Sofia предлага пълната към момента гама модели под бранда DS Automobiles, а до края на тази година ще стане дом и за предстоящите два нови модела – DS4 и DS9.

Пълна галерия от събитието може да видите ТУК

Галерия флекс