fbpx Експерти споделят добри практики от неправителствения сектор у нас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Експерти споделят добри практики от неправителствения сектор у нас

Форум КЛЮЧ, организиран от неформалната група от обучители и младежки работници - 42training, и с любезната подкрепа на Междууниверситетският център за развитие на кариерата на УНСС, ще даде по-ясна представа за смисъла на дейностите и инициативите на неправителствените организации в България, както и възможностите за професионална реализация в сектора.

Форум КЛЮЧ ще се проведе на 17-ти март 2012 г. в Голяма конферентна зала на УНСС.
Лектори ще бъдат експерти от утвърдени организации с богат опит и портфолио от дейности, чиито презентации ще опита им и ще създадат по време на форума мотивираща и интерактивно представена среда за работа и споделяне на идеи и практики.
Сред лекторите, потвърдили до момента са:
Николай Ярмов – Изпълнителен директор на Център за предприемачество и управленско развитие – CEED България, Ева Борисова – основател и член на УС на Асоциация „Родители“, Михаил Стефанов - ПР експерт в Национална мрежа за децата и Красимира Величкова – Изпълнителен директор на Български дарителски форум.

Презентациите им, базирани върху личния опит в неправителствения сектор, ще се фокусират върху предизвикателствата, пред които са се изправяли по време на дългогодишната си работа за развитие на гражданското общество в България. Сред акцентите по време на форума ще бъдат лидерството, работата за кауза, намиране на средства за дейности и дарителство, мотивация за работа в граждански организации, предизвикателства и възможности, имидж и мн. други.
Форум КЛЮЧ е насочен към нуждите на млади хора, начинаещи в своята дейност в гражданския сектор, студенти с интереси към кариера в неправителствените организации, доброволци, както и експерти в сектора, притежаващи практически опит и желание да го споделят.