fbpx Над 80 фирми на ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Над 80 фирми на ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО

Над 80 фирми - производители, търговци, предприемачи от различни сектори на икономиката се представят в НДК в откритото днес изложение ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО. Изложението, организирано от БТПП, е четвърто издание и ще продължи до 22 март 2015 година.

„Нашата цел е да дадем възможност на българските производители да покажат своите стоки, директно да имат контакт с потребителите, да имат възможност да направят свой вътрешен маркетингов доклад за това какво всъщност предлагат, какъв отзив намира то сред българските граждани и да имат възможността да предлагат стоките си и в други райони на страната“, поясни при откриването на експозицията зам.-председателят на БТПП Георги Стоев.

Той отбеляза, че изложението е едно от събитията, с които БТПП отбелязва своята 120-годишнина, която ще се чества през юни тази година, и изрази надежда членове на Палатата по регионите да предприемат подобни инициативи и българските граждани да имат повече възможности  да се убедят в качеството на българските стоки.