fbpx Възможност за работни места за младите | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Възможност за работни места за младите

„Национални дни на кариерата 2013“ ще предложат работни и стажантски места на студенти и млади специалисти, които искат да започнат своята кариера в България. Основни проблеми в реализацията на младите хора са липсата на трудов стаж и високата младежка безработица. „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот” е форумът, в рамките на който те имат възможност да се запознаят с подходящи стажантски програми. Това е единственото по рода си и мащаба си събитие в страната. Мястото, където бизнесът среща младите хора и им предоставя реален шанс за развитие и реализация в кариерата.
Резултатите от изминалите издания показват, че за дванадесет години близо 155 000 студенти и млади специалисти от цялата страна са посетили Форума в търсене на подходяща професионална реализация, а почти 25 000 са започнали работа или стаж в желана от тях компания.

Зад много от щандовете на фирмите-участници в „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот” стоят хора, започнали кариерното си развитие именно чрез някои от предишните издания на Форума. В няколко града ще се проведе формата:


12-13 март: София, НДК, 5 етаж;
18 март: Варна, Фестивален и конгресен център;
20 март: Велико Търново, Великотърновски университет, V корпус;
25 март: Русе, Русенски университет „А. Кънчев“;
27 март: Свищов, Стопанска академия „Д. Ценов“;
1 април: Пловдив, Международен пловдивски панаир, Конгресен център;
3 април: Бургас, Бургаски свободен университет.