fbpx Експертите по човешки ресурси от БАУХ се събират на годишна среща | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Експертите по човешки ресурси от БАУХ се събират на годишна среща

Пролетната неКОНФЕРЕНЦИЯ на БАУХ ще се състои на 9 - 11 юни 2022 г. в Riu Helios Paradise 4* и Riu Palace Sunny Beach 5* в Слънчев бряг. Темата на събитието е reConnect: Yourself. Your Team. Your Organization.

Основни презентатори в програмата ще бъдат Алън Фрийд, главен консултант в европейския офис на RBL, и Алън Хол, Key Account Director в Global Integration и съавтор на книгите "Leading Remote and Virtual Teams" и "Kill Bad Meetings".

Работещи практики, реализирани проекти и инициативи ще споделят Амалия Платова, експерт „Дигитален маркетинг и социални мрежи“ в Realto Group, Лилия Димитрова, мениджър „Човешки ресурси“ в Карготек България, Петар Шварц, директор „Хора и комуникации“ в Мелън, Рада Йосифова, началник отдел „Човешки ресурси“ в Райфайзенбанк (България), Радослава Кроснева, директор „Човешки ресурси“, Банка ДСК, Стефка Танчева, ръководител направление „Развитие (хора и процеси)“ в Адрес Недвижими Имоти.  

На 9 юни, четвъртък, ще се проведат трите майсторски класове - “Използвайте личността си, за да увеличите влиянието си” с фасилитатор Борислав Игнатов от Entalent, “Работното място е относително понятие… и екипност дебне отвсякъде” с фасилитатор Цветелина Тенева и Ралица Станоева от The Business Institute, или „Създаване на XENO* моменти за служителите“ с фасилитатор Карина Карагаева от Xenoria Lab.

На 10 юни, петък, ще се проведат три интерактивни работилници - “Дигитална трансформация на знанията. Предизвикателствата и техните решения в български контекст” – уъркшоп с клуба по дигитална трансформация на знанията към БАУХ с фасилитатор Тодор Миндиликов от Contipso, “Човешките причини да имате нечовешки добра работодателска марка” – практическо съпреживяване с клуба по работодателска марка към БАУХ с фасилитатор Нина Владимирова от H4H Solutions, и “Задържане и развитие на таланти в новата реалност” с фасилитатори Нина Койнова, LS-S Leadership Support, и Камен Кънев, LS-S Leadership Support.