fbpx Експертите по човешки ресурси от БАУХ се събират на годишна среща | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Експертите по човешки ресурси от БАУХ се събират на годишна среща

Водеща снимка
Да

Експертите по човешки ресурси от БАУХ се събират на годишна среща

Пролетната неКОНФЕРЕНЦИЯ на БАУХ ще се състои на 9 - 11 юни 2022 г. в Riu Helios Paradise 4* и Riu Palace Sunny Beach 5* в Слънчев бряг. Темата на събитието е reConnect: Yourself. Your Team. Your Organization.

Основни презентатори в програмата ще бъдат Алън Фрийд, главен консултант в европейския офис на RBL, и Алън Хол, Key Account Director в Global Integration и съавтор на книгите "Leading Remote and Virtual Teams" и "Kill Bad Meetings".

Работещи практики, реализирани проекти и инициативи ще споделят Амалия Платова, експерт „Дигитален маркетинг и социални мрежи“ в Realto Group, Лилия Димитрова, мениджър „Човешки ресурси“ в Карготек България, Петар Шварц, директор „Хора и комуникации“ в Мелън, Рада Йосифова, началник отдел „Човешки ресурси“ в Райфайзенбанк (България), Радослава Кроснева, директор „Човешки ресурси“, Банка ДСК, Стефка Танчева, ръководител направление „Развитие (хора и процеси)“ в Адрес Недвижими Имоти.  

На 9 юни, четвъртък, ще се проведат трите майсторски класове - “Използвайте личността си, за да увеличите влиянието си” с фасилитатор Борислав Игнатов от Entalent, “Работното място е относително понятие… и екипност дебне отвсякъде” с фасилитатор Цветелина Тенева и Ралица Станоева от The Business Institute, или „Създаване на XENO* моменти за служителите“ с фасилитатор Карина Карагаева от Xenoria Lab.

На 10 юни, петък, ще се проведат три интерактивни работилници - “Дигитална трансформация на знанията. Предизвикателствата и техните решения в български контекст” – уъркшоп с клуба по дигитална трансформация на знанията към БАУХ с фасилитатор Тодор Миндиликов от Contipso, “Човешките причини да имате нечовешки добра работодателска марка” – практическо съпреживяване с клуба по работодателска марка към БАУХ с фасилитатор Нина Владимирова от H4H Solutions, и “Задържане и развитие на таланти в новата реалност” с фасилитатори Нина Койнова, LS-S Leadership Support, и Камен Кънев, LS-S Leadership Support.