fbpx Електрическите велосипеди - модерната алтернатива за градско придвижване | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Електрическите велосипеди - модерната алтернатива за градско придвижване

Електрическите велосипеди са повече от всякога алтернатива на обществения транспорт. Те допринасят за безопосността, като предполагат спазването на социална дистанция, избягвайки задръстванията в градовете, подобряват качеството на въздуха и позволяват на хората да поддържат физическа активност. Много икономични ( по-малко от 20 стотинки на зареждане на батерията), велосипедите с електрическо подпомагане улесняват придвижването, без ограничения в паркирането.

С традиция в производството на велосипеди от 1886 г. до днес, PEUGEOT предлага практични и удобни модели за града и всеки вид терен. 

Най-новите електрически велосипеди на PEUGEOT са на разположение онлайн в електронния магазин и в оторизираните представителства на PEUGEOT в страната, а до края на месец май клиентите могат да се възползват от 25% отстъпка на всички налични модели.

- PEUGEOT eLC01, компактен градски електрически велосипед, съчетаващ нео-ретро с модерен дизайн. Батерията му от 400 Wh осигурява пробег до 70 километра.

- PEUGEOT eC02 е идеалният електрически велосипед за града. Батерията му от 300 Wh гарантира автономност от 80 километра (до 110 км с батерия 400 Wh).

- PEUGEOT eT01 D8 и eT01 Sport са универсални електрически велосипеди, с автономност до 110 километра, благодарение на батерията 400 Wh.

- PEUGEOT eT01 FS PowerTube съчетава вградена батерия и отличен дизайн. С предни и задни амортисьори той е подходящ както за градските улици, така и за извън утъпканите пътеки. Батерията му от 500 Wh осигурява пробег до 130 километра.

Проектирани и сглобени във Франция

Отличителният дизайн на велосипедите PEUGEOT е дело на PEUGEOT Design Lab, глобалното студио за дизайн. Повечето от велосипедите PEUGEOT са сглобявани във Франция, в завода на CYCLEUROPE в Ромили-сюр-Сен. Те се ползват от технологичен опит с традиции от над 130 години. Гамата електрически велосипеди на Марката е лансирана през 2009 година. Високото качество на компонентите е част от препозоционирането на PEUGEOT към луксозния сегмент. BOSCH осигурява повечето от батериите и електродвигателите.

“360°” цялостно предложение за електрическа мобилност

PEUGEOT е единствената марка, която предлага пълна гама превозни средства за устойчива мобилност: леки и лекотоварни автомобили, скутери и електрически велосипеди. Новите електрифицирани модели на PEUGEOT са във всеки сегмент. Пълното електрическо предложение включва градските PEUGEOT e-208, избран за Автомобил на годината 2020, компактния SUV PEUGEOT 2008 и лекотоварните e-EXPERT (представен наскоро) и e-BOXER. Plug-In hybrid задвижвания са налични за SUV PEUGEOT 3008, както и PEUGEOT 508 в седан и SW версия. Напълно екетрическият скутер e-LUDIX улеснява градската мобилност. Гамата електрически велосипеди PEUGEOT допълва „360°“ напълно електрифицирано предложение на PEUGEOT.