fbpx Победителите в тенис турнира Peugeot ще са гости на Roland-Garros | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Победителите в тенис турнира Peugeot ще са гости на Roland-Garros

 

Повече от 140 ентусиста от цялата страна мериха сили в 13-ото издание на тенис турнир Peugeot. Едни срещи други на корта се изправиха представители на София, Пловдив, Варна, Бургас, Сливен, Стара Загора, Шумен, Казанлък, Ловеч, Нова Загора, Димитровград, Правец, Банкя, Ямбол, Перник и Габрово.

Срещите започнаха в събота, 18 май 2013, като участие взеха над 70 двойки от цялата страна. За втория ден се класираха 16 двойки. Мачовете се проведоха по формулата 2 от 3 тай-брека. Полуфиналите и финалът се играха в 3 от 5 тай-брека.

Победителите в 13-ия тенис турнир PEUGEOT са Елвира Вергиева и Вилислав Лазаров. На финала те преодоляха противниците си Симона Пеева и Борислав Гергинов с резултат 7:5, 7:3, 8:6.

Наградата за двойката Вергиева-Лазаров е посещение на международния турнир Roland-Garros в Париж с билети, осигурени от Air France. Класиралите се двойки на второ и трето място - Симона Пеева-Борислав Гергинов и Глория Стоянова-Димитър Димитров получиха награди, предоставени от веригна спортни магазини SLS Rossignol.

Тази година София Франс Ауто направи реверанс към клиентите си като награди и двойката на най-добре класиралият се според ранглистата собственик на Peugeot. Двойката победител при клиентите на марката е Маргарита Минева-Христофор Минев. Призът отново е посещение на Roland-Garros на 5 юни 2013. За всички участници в турнира се разигра томбола с множество предметни награди, осигурени от официалните партньори на Peugeot – BNP Paribas и веригна спортни магазини SLS Rossignol.

Много от зрителите и участниците се възползваха от възможността да тестват най-новите модели Peugeot – забележителният 208 GTi, градският кросоувър 2008, семейният 301 и т allroad хибрид 508 RXH. Атракция беше и електрическия скутер E-vivacity.