fbpx Естетичен център Persona отпразнува 8-ми рожден ден с ново име | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Естетичен център Persona отпразнува 8-ми рожден ден с ново име

Eстетичният център Persona Health&Beauty отпразнува осмата си годишнина. Заедно с това представи и новото ѝ име – Persona PreventAge. Центърът има отлична репутация заради новите технологии, с които работи; високата квалификация на специалистите; индивидуалните програми с отстъпки и подаръци за клиентите и безкомпромисното качество на услугите.

Водещият лекар д-р Олеся Велинова има зад гърба си сериозен опит в сферата на естетичната дерматология. Именно тя е специалистът по функционална и превантивна медицина.  “Който иска да е модерен, е естествен” – това е принциипът на нейната работа.

Пред гостите на събитието Марина Гаргуша, собственик на Persona PreventAge, сподели най-важните моменти в изминалите 8 години успехи. Първият от тях е изграждането на Persona Academy за базово обучение на козметици. След края на обучението си курсистите получават сертификат за придобита квалификация, който им дава възможност да упражняват професията.

Освен това Persona Academy предлага и надграждащи обучения за вече работещи специалисти. „Специалистите, с които ние работим в нашия център, реално са и преподаватели в нашата Persona Academy“, сподели не без известна гордост Марина Гаргуша. Persona PreventAge също така е официален дистрибутор на световноизвестните марки медицинска козметика Genosys и иновативния патентован пилинг Biorepeel.

„Съвсем скоро ще изненадаме клиентите си с новата полска марка марка Mokosh Cosmetics, с изцяло натурален състав, която ще можете да откриете както при нас, така и в Парадайз център“, сподели Марина Гаргуша. Заключителните ѝ думи бяха посветени на екологията: „Работим с професионална козметика от най-високо качество, за да отговорим на разнообразните нужди на клиентите, като същевременно се стремим да опазваме и околната среда“.

Водещ на събитието бе актрисата и телевизионна водеща Гергана Стоянова.  Сред гостите бяха актрисите Деси Бакърджиева и Елен Колева, която през последните години се изявява като терапевт и космоенергетик под името Елена Калевска, както и още много гости.

Снимки: агенция Хайлайф