fbpx Финансовият форум "Шумът на парите" ще се проведе в началото на юни | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Финансовият форум "Шумът на парите" ще се проведе в началото на юни

За 12-ти път топ икономическото събитие Шумът на парите ще се проведе на 2 и 3 юни. Организаторите от Profit.bg събират икономическия елит на страната.

В рамките на два дни Шумът на парите ще обхване експертните гледни точки в 6 панелни дискусии: „Лични финанси“, „На пазар през 2021“ и „Двигатели на растежа“ на 2 юни, както и „Имоти“, „Банки“ и „Employer Branding“, които ще се проведат в четвъртък – 3 юни.

Миналогодишното издание, което се излъчи онлайн, заради наложените мерки в страната, достигна до повече от 550 000 потребителя. А сумарно гледанията на дискусиите на живо от сайта на profit.bg, YouTube и социалните мрежи надмина 330 000.

Поради големия интерес към темите и участниците, Шумът на парите 2021 и тази година ще излъчва онлайн всички дискусии на proft.bg, както и в социалните мрежи на profit.bg и novini.bg. Ако епидемиологичната обстановка позволява, форумът ще се излъчва на живо от НДК с присъствие на аудитория и възможност за включване на публиката в дискусиите с въпроси. 

В следващите седмици ще бъдат представени имената на експертите и компаниите, които ще бъдат под светлините на прожекторите на престижния финансов форум.

Шумът на парите 2021 се организира с подкрепата на Аларик Кепитъл, Капман, Уникредит Булбанк, Пощенска банка, Амунди, Ти Би Ай Банк, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Schneider Electric.