fbpx Форум ще ориентира младите IT специалисти в избора им на кариера | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Форум ще ориентира младите IT специалисти в избора им на кариера

етикети

На 28 ноември в Интер Експо Център София ще се проведе ден на кариерното развитие в IT бранша TechDojo. За разлика от много други събития в областта, TechDojo ще акцентира върху най-новите трендове и възможности за кариерно развитие на млади IT специалисти.

Еднодневният форум е безплатен за ученици и студенти с интереси в областта на информационните технологии, както и за всички желаещи посетители. В рамките на събитието ще се проведат младежки конкурс за създаване и разработване на мобилни и уеб приложения, уъркшоп по програмиране и лекционна част, в която мениджъри, успешни предприемачи и представители на стартъп компании и развойни центрове ще мотивират аудиторията за възможностите, които предлага ИКТ сектора.

"Днес технологичният сектор предлага едни от най-добрите възможности за реализация, но динамиката на неговото развитие и иновациите, появяващи се на ежедневна база, правят все по-труден изборът на кариерен път за младите IT специалисти. Нови платформи в сферата на мобилните приложения, бизнес софтуера и нови класове устройства се появяват непрекъснато. Форумът TechDojo ще ориентира младите специалисти в тези области" - споделя един от организаторите на събитието и издател на списание b2b Magazine Валентин Маринов.