fbpx Френско-българската търговска камара връчи годишните сертификати | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Френско-българската търговска камара връчи годишните сертификати

На традиционна официална церемония Френско-българската търговска камара (ФБТК) връчи на сертификатите на своите членовете. Ежегодно те получават този документ, който удостоверява принадлежността им към организацията.
Събитието събра, на терасата на покрива на банка БНП Париба на бул. „Цар Освободител”, френската и българска бизнес общност, дипломати, представители на държавните институции и на чуждестранни търговски камари в България. Френските и български предприемачи имаха възможността да разговарят за международното развитие на предприятията си с г-н Марк Дьобелс, директор на икономическата мисия Юбифранс, и да изслушат кратък икономически анализ от Улрих Шуберт, главен изпълнителен директор на БНП Париба, клон София.
На церемонията бяха раздадени и годишниците на ФБТК, съдържащи подробна информация за всички 138 компании членове на Камарата.

Френско-българската търговска камара е създадена в края на 2004 г. и е член на Съюза на френските търговски и индустриални камари в чужбина. Тя e съставена от 138 члена, между които най-големите френски и франкофонски фирми в България, а също така и български фирми, които особено активно работят във Франция, и представлява 20 000 служители в България.